Biyografik Bi'seyler!


1991 yılında İstanbul’da doğdu, büyüdü. Var oluşun rutini gereği yaşama ağlayarak başladığından, çocukluk dönemini bir hayli asi geçirdi. Bu asilikle içgüdüsel olarak ilk sisteme karşı tavrını önlüğünün ilk düğmesini iliklemeyi reddederek gösterdi. Keyiflendiğinde gülümsemenin bulaşıcı olduğuna inandığından sırıtıp durdu. Kızdığında bir başına somurttu. Kin tutmak yerine mahalle bakkalında ki yumurtaları kırmayı tercih etti. Allah'ın sopası yok cümlesinin doğruluğunu, annesinin yaptığı üzümlü kek tepsisinden üzüm çalarken çenesini yakarak tecrübe etti. Anaokulunda aşık olduğu kız yüzünden erken yaşta arabeske başladı. İlk azarını sokakta öğrendiği küfrü heyecanlı heyecanlı evde söylediği için annesinden işitti. Bir gün sokakta bilye oynamaktan sıkıldığında düşünmeye başlayarak felsefeye giriş yaptı. O gün bugündür düşünüyor ve büyümenin en çirkin yanının, büyümenin kendisi olduğuna inandığı için bu durumdan hep şikayet ediyor.


Yazıyı bir ifade biçimi olarak seçtiğinden beridir, yazıyor... Çok düşünüyor, bazen konuşuyor da ve yazıyor... İlk kitabı Pesimisyon / Aşk Yasaklı Kelime'yi Bu Şartlar Altında Ölemem adlı e-kitabı izledi. Ardından üçüncü kitabı ve ilk romanı olan Beni Sevmek Zorundasın yayımlandı. Şimdilerde Dışavurum Bültenleri adını verdiği çalışmasını elektronik kitap olarak yayınlama hazırlıklarını yaparken, diğer yandan ikinci romanı üzerine çalışıyor.


- 4 Şubat 91'de merhaba dünya temalı bir ağlayış tutturdu.

- Anadolu Ticaret Lisesi'nde Bilgisayarlı Muhasebe bölümünden mezun oldu.

- İstanbul Üniversitesi Muhave ve Vergi Uygulamaları Ön Lisans programını tamamladı.

- Marmara Üniversitesi Maliye Programına dikey geçiş yaptı ve Lisans öğrenimi devam etmekte.

- Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Programında da ikinci Lisans öğrenimini sürdürmekte.

- Çeşitli edebiyat platformalarında (blog, site, forum, dergi vs.) yazdıktan sonra,

- 2011'den beri aktif olarak erdikaradeniz.com'da kişisel blogunu tutmakta.

- 2013'te ilk kitabı Pesimisyon'un yayımlamasıyla beraber, blogunu tamemen bir kişisel blog olarak kullanmaya ve günce dışında kalan metinleri kitaplarına saklamaya başladı.

- İkinci kitabını bir elektronik kitap olarak 2014'e yayınladı.

- Bunu 2015'te Beni Sevmek Zorundasın adlı üçüncü kitabı, ilk romanı izledi.

- 2016 Aralık ayında dördüncü kitabı olarak Dışavurum Bültenleri adlı bir elektronik kitap yayınladı.

- Fotoğraf çekerek çıktığı yolda, video ile derdini anlatmaya geçiş yaparak Youtube'a dahil oldu ve Mart 2016'dan beri Youtube'da içerik üretiyor.

- Ve yine bu yılda kendine bir 'henüz yaşarken yapmak istediğim şeyler listesi'ni hazırladı. Liste hızla genişlerken, bu listeyi tamamlamaya gayret ediyor. 

Muhtemelen devam edecek...
Probably to be continued...



Son Güncelleme
31.12.2016 Cumartesi

Labels: