Digitalzone '17



Uzun bir süredir benim için SEO deyince akla ZEO gelir oldu. Dijital pazarlama ve seo konularında hizmet veren ZEO, bu dijital dokunuşlarıyla kendilerini tercih edenlere fazlasıyla fayda sağlıyorlar. Fakat bununla da yetinmeyip birde oldukça geniş çaplı bir konferans düzenleyerek yine dijital pazarlamayla ilgilenenlere keyifli ve verimli bir etkinlik sunuyorlar.

Birçok mecrada adından söz ettiren Digitalzone, aslında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan bir etkinlik.

2013 yılında Seozone adıyla ilk konferanslarını düzenleyerek dünya çapında, alanında uzman onlarca konuşmacıyla davetlilerini buluşturmuşlardı. Bu yıl Digitalzone adıyla çok daha geniş kapsamlı ve yine birçok uzman konuşmacıyla gerçekleştirecekleri konferans 20-21 Ekim 2017 tarihlerinde olacak.

Bu muazzam etkinlikle ilgilenenler için detaylar şu adreste: https://zeo.org/digitalzone/

İki gün sürecek olan etkinliğin katılım biletleri 157 € fakat isteyenler sadece birinci gün ya da sadece ikinci gün içinde katılım gösterebiliyorlar. Birinci gün için bilet fiyatı 117 € iken ikinci gün için 67 €.

20 Ekim 2017'de saat 09:00 Yiğit Konur'un yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik, birbirinden değerli konuşmacıların, önemli konu başlıklarıyla devam edecek. Tüm konuşmacılar ve tüm konu başlıkları için etkinliğin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Seo ya da genel olarak dijital pazarlamayla ilgiliyseniz böyle bir etkinliği kaçırmamalısınız.

Labels: